Timis: Internele organizeaza un exercitiu operational in contextul crizei refugiatilor

Tudor Despina | 19.09.2015

Criza refugiatilor determina Bucurestiul sa faca primele exercitii la nivelul ministerului de Interne, dupa ce mai multe state vecine se confrunta cu un flux masiv de migranti.

Pe aceeași temă

 

Dupa ce Serbia, Ungaria sau Croatia au fost nevoite sa faca fata unui numar de ordinul miilor de migranti, mai multe incidente tensionate avand loc la granite, MAI a dispus un exercitiu de testare a capacitatii operationale de raspuns.

 

Exercitiul este organizat din dispozitia viceprim-ministrului pentru securitate nationala si ministrului de Interne Gabriel Oprea si are loc in judetul Timis, potrivit unui comunicat de la Interne, citat de Agerpres.

 

"În aplicarea deciziilor luate de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență condus de vicepremierul Gabriel Oprea, în ultimele săptămâni, autoritățile române au intensificat măsurile de siguranță la frontiera României cu Serbia, prin dislocarea unor forțe și mijloace logistice suplimentare din cadrul Ministerului Afacerilor Interne", arata sursa citata.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22