Toader atacă conducerea DNA după apariția înregistrării audio cu șefa DNA Anca Jurma

Redactia | 19.12.2018

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a spus, despre înregistrarea cu discuția dintre procurorii DNA, că este regretabil faptul că „se întâmplă așa ceva”.

Pe aceeași temă

De asemenea, Toader spune că există și partea bună a situației pentru că opinia publică află care era starea de spirit în această structură de parchet.

„Dacă ceea ce s-a publicat este adevărat e regretabil faptul că se întâmplă așa ceva, dar e bine pe de altă parte că aflăm și noi care e starea de spirit, de lucru în cadrul acestei structuri. (...) Să vă explice procurorul general cum de n-a știut ce ce era acolo, iar dacă a știut, cum de n-a intervenit. Eu nu sunt procuror, nu sunt procuror general și am cu totul alte competențe” a declarat ministrul Justiției Tudorel Toader după apariția în spațiul public a înregistrării audio a discuției dintre actuala șefă a DNA, Anca Jurma, și Florentina Mirică, care a creat agitație în sistemul judiciar.

Printre altele, șefa DNA, Anca Jurma se plânge de lipsa de curaj a procurorilor din DNA: „Băi, deci e o armată de bărbați în această instituție! Ca șoarecii! Ca șoarecii! Cum îi vezi: oileu!”, se arată în înregistrarea publicată. În replică, Anca Jurma a precizat, într-o declarație transmisă presei, că la discuție au participat doar cele două și nu i-a fost cerut acordul pentru efectuarea înregistrării

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22