Toader nu confirmă și nici nu infirmă implicarea pe amnistie și grațiere și nici dacă vrea în PSD

Redactia | 16.12.2018

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, nu confirmă/infirmă faptul că urmează să se adopte o ordonanţă de urgenţă pentru amnistie şi graţiere, aşa cum au cerut mai mulţi lideri PSD, în frunte cu Liviu Dragnea

Pe aceeași temă

Întrebat dacă s-a răzgândit în privinţa amnistiei şi a graţierii, Toader a răspuns: "Nu am dat niciun răspuns şi, prin urmare, nu se justifică întrebarea. Întâi să mă gândesc şi după aia vă spun. Concret, când voi avea ce să vă spun vă voi comunica."

Întrebat de presă, la finalul sedintei Consiliului National al PSD, daca un eventual proiect de amnistie va fi facut in baza unui draft al PSD sau se va lucra la Ministerul Justiției, Toader a răspuns scurt: „La Ministerul Justiției”.

Ministrul Justiției n-a vrut să recunoască nici dacă lucrează împreună cu Florin Iordache pentru plângerea care îl vizează pe președintele Klaus Iohannis, acuzat de înaltă trădare, deși Liviu Dragnea i-a solicitat de la tribuna Consiliului Național al PSD să se implice. În plus, Toader n-a negat, dar nici nu a confirmat că urmează să devină membru PSD.

"Ii cunosc pe foarte multi din PSD. Daca voi intra in PSD? Poate voi intra intr-un alt partid ca am auzit ca apar ca ciupercile dupa ploaie. Poate imi fac si eu unul. Uite cati suntem aici! Daca suntem 3, putem sa ne facem un partid", a declarat Tudorel Toader.

Tudorel Toader a fost prezent la sedinta Consiliului National al PSD de duminica, unde liderii Puterii au lansat mai multe atacuri la adresa presedintelui Iohannis si au anuntat ca e nevoie de o ordonanta pentru amnistie si gratiere.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22