Tolo.ro: Actualul purtător de cuvant al SRI a negociat un contract cu Udrea, in campanie

I. P. | 20.10.2015

Actualul purtător de cuvant al SRI, Ovidiu Marincea, a negociat un contract de publicitate cu Elena Udrea, in campania electorală, scrie Tolo.ro. Marincea era atunci jurnalist, iar contractul valora 10.000 de euro.

Pe aceeași temă

“Sar așchii neașteptate din Gala Bute: Elena Udrea susține că Ovidiu Marincea, purtător de cuvînt al SRI, a discutat cu ea două contracte de consultanță și producție de clipuri pentru campania electorală pe cînd era ziarist”, scrie Tolo.ro, fără a da, deocamdată, mai multe detalii despre cele două contracte în valoare de 10.000 de euro.

 

Ovidiu Marincea este consilierul Directorului SRI începând cu data de 17 august 2015 și coordonează comunicarea publică a Serviciului.

 

Jurnalistul are 36 de ani și o experiență de peste 10 ani în presa scrisă, online și televiziune. Ultimul său post în presă a fost la Realitatea Tv.

 

***

 

Procurorii anticoruptie o suspecteaza pe Udrea de luare de mita, trafic de influenta, spalare de bani si fals in declaratii. In cauza, anchetatorii au lansat o ancheta in doua spete: 1) Vanzarea subevaluata a unei vile si 2) Un presupus trafic de influenta in derularea unor contracte de energie cu Hidroelectrica.

 

In dosar ar fi implicati Bogdan Buzaianu (cel mai puternic "baiat destept" din energie, cel care avea contractul cu Hidroelectrica), Radu Budeanu (fostul patron al Cancan) si Dan Andronic, patronul Evenimentului Zilei.

 

CITIȚI ȘI: DNA vrea arestarea preventiva a Elenei Udrea. Procurorii acuza o spaga de 5 milioane USD

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22