Tolo.ro: Gyuri Pascu a chemat ambulanta cu 2 ore inainte de infarct. Diagnostic: atac de panica

Vlad Toma | 28.09.2016

Tolo.ro arata intr-un articol publicat astazi ca Ioan Gyuri Pascu a chemat o ambulanta la ora 3 noaptea, cu 2 ore inainte de a face infarct, insa medicul care a ajuns la locuinta acestuia i-a pus diagnosticul de "atac de panica".

Pe aceeași temă

 

UPDATE: Digi 24 anunta ca sunt patru anchete în desfăşurare la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov : o ancheta interna, una a Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, una a Corpului de Control al premierului şi una a Colegiul Medicilor. 

 

Conform Tolo.ro, Alis Grasu, directorul Ambulanței București, a confirmat dezvaluirile facute si a anuntat ca a deschis o cercetare asupra medicului implicat in acest caz.

 

„Cu doar două ore înainte, în noaptea de duminică spre luni, 25 spre 26 septembrie, Gyuri Pascu și fosta lui soție, în casa căreia se afla, au făcut un prim apel de urgență la 3 și jumătate.

 

”Cei de la 112 au trimis o ambulanță de tip AMD, de consultații la domiciliu, cu un echipaj format dintr-un șofer și un medic. Gyuri era agitat și medicul i-a dat doar un calmant, un diazepam, i-a pus diagnosticul de atac de panică și a plecat”, a spus o sursă a ziarului, chiar de la Ambulanța București.

 

Peste mai puțin de două ore, a urmat un alt apel la 112, la care au ajuns, de această dată, trei mașini: două de la SMURD și oambulanță de tip C, cu medic, de la Ambulanța București. Gyuri Pascu nu a mai putut fi resuscitat,” scriu Mirela Neag și Cătălin Tolontan pe tolo.ro

 

Cititi articolul integral pe Tolo.ro

 

Institutului Naţional de Medicină Legală a anuntat zilele trecute ca actorul Ioan Gyuri Pascu a murit din cauza afecţiunii de cord de care suferea, pe fondul diabetului preexistent. 

 

Gyuri Pascu a murit luni dimineata, in locuinţa sa din Bucuresti, in urma unui stop cardio-respirator. Avea 55 de ani.

 
 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22