Traficul a fost reluat pe Autostrada A3 București-Ploiești, după ce trei șoferi au blocat circulația

Redactia | 19.01.2024

Traficul rutier a fost blocat, vineri, pe Autostrada Bucureşti-Ploieşti, după ce trei capete tractor au oprit pe carosabil, în semn de protest.

Pe aceeași temă

Traficul a fost reluat vineri după-amiază pe autostrada A3 București-Ploiești, după ce la kilometrul 62 pe semnsul de mers către Ploiești, trei capete tractor au oprit pe carosabil, blocând banda de urgență, banda 1 și banda 2 în semn de protest, potrivit Centrului Infotrafic.

Șoferii au coborât din autovehicule și au protestat mergând pe jos. În spatele vehiculelor oprite, coada de mașini ajunsese să măsoare 6 km, pe sensul către Ploiești.

Protest cu aproximativ 50 de utilaje, la Vama Halmeu

Protestele fermierilor şi transportatorilor continuă, vineri, în judeţul Satu Mare, aproximativ 50 de utilaje fiind la Vama Halmeu, conform News.ro.

„Jandarmii sătmăreni, cu sprijinul colegilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca monitorizează activităţile de protest a transportatorilor şi fermierilor din judeţul Satu Mare. Jandarmii acţionează pentru siguranţa participanţilor, prevenirea şi combaterea oricăror fapte de natură antisocială, care ar putea tulbura desfăşurarea în condiţii de ordine şi siguranţă a acestei manifestaţii”, anunţă, vineri, Jandarmeria Satu Mare.

Sursa citată a precizat că se protestează, la ora transmiterii acestei ştiri, la Vama Halmeu, unde sunt aproximativ 50 de utilaje. Deşi numărul protestatarilor este mai mic decât în zilele precedente, mulţi dintre manifestanţi şi-au lăsat în zonă vehiculele peste noapte şi au revenit.

Autorităţile anunţă că, pentru fluidizarea traficului în zonă, a fost creată bandă specială pentru maşinile şi camioanele care se întorc în Ucraina.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22