Traian Basescu va sustine un discurs la Varsovia, in cadrul unei conferinte despre situatia politica si economica in Europa Centrala si de Est

P.c. | 16.05.2015

Pe aceeași temă

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, se va afla in perioada 15-17 mai intr-o vizita la Varsovia, fiind invitat sa tina un discurs in cadrul conferintei "Situatia politica si economica in Europa Centrala si de Est", relateaza Hotnews."Traian Basescu intreprinde in perioada 15 - 17 mai o vizita la Varsovia. Fostul presedinte al Romaniei a dat astfel curs invitatiei prestigiosului think-tank polonez Sobieski Institute si partidului de centru-dreapta Lege si Dreptate, condus de fostul prim-ministru Jaroslaw Kaczynski, de a vorbi ca main speaker (invitat principal) la conferinta intitulata "Situatia politica si economica in Europa Centrala si de Est". 

La aceasta conferinta, va participa si domnul Andrzej Duda, candidatul partidului Lege si Dreptate la functia de presedinte al Poloniei, proaspat castigator al primului tur al alegerilor prezidentiale desfasurat pe 10 mai.
Acesta l-a devansat cu un procent pe presedintele in functie, Bronislaw Komorowski. 

Sobieski Institute, infiintat in 2004, este unul dintre cele mai cunoscute think-tank-uri din Polonia, avand ca principale arii de expertiza si analiza politicile de securitate si aparare, politicile energetice, relatiile internationale, finantele publice si problemele pe justitie. De asemenea, sub sigla institutului, este publicata Revista de politica internationala (The International Political Review), care se concentreaza asupra evolutiilor doctrinare si de discurs ale tuturor formatiunilor politice de centru-dreapta din Europa si Statele Unite".

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22