Traseistul “independent” Ciucu s-a vindut PNL pentru prima pozitie pe lista consilierilor

Vlad Toma | 22.04.2016

Ciprian Ciucu, fostul candidat independent sustinut de M10 la Primaria Bucurestiului, s-a inscris zilele trecute in PNL, urmand sa fie primul pe lista consilierilor generali si sa ocupe un post de viceprimar daca Predoiu va castiga alegerile.

Pe aceeași temă

 

"Am luat act de propunea domnului Predoiu de a participa în tandem la aceste alegeri pentru București. Consider că este o bună oportunitate pentru ca principiile pentru care militez și viziunea mea să aibă o șansă reală de a deveni realitate. Transparenta, anticorupția și eficiența investițiilor și a serviciilor publice vor fi mereu priorități pentru mine...", a transmis Ciucu.

 

M10 a anuntat acum cateva zile ca nu il mai sprijina pe Ciucu: „M10 Bucureşti a decis să retragă susținerea pentru candidatura domnului Ciprian Ciucu pentru funcția de primar al Capitalei, din cauza negocierilor pe care acesta le poartă cu PNL în vederea unei posibile intrări în PNL, intenție pe care a recunoscut-o public şi pe care ne-a comunicat-o.”

 

Intr-un comunicat remis presei miercuri, partidul condus de Monica Macovei isi reitereaza principiile, potrivit carora „încurajează și susține candidaturile independente, dar nu poate fi de acord să susțină un membru PNL pentru nicio funcție publică în București sau un candidat care nu are nicio problemă să devină membru PNL. M10 ar fi putut înțelege ca dl. Ciucu să fie susținut și de alte formațiuni politice ca independent, dar nu poate fi acord cu negocieri pentru a deveni membru PNL.”

 

M10 considera ca indepărtarea partidelor vechi de la putere și înlocuirea acestora, în timp, cu partide politice noi și curate reprezintă singura șansă de a îmbunătăți viața românilor.

 

Cu putin timp inainte, Ciucu cerea PNL sa-l sustina iar Uniunii Salvati Bucurestiul sa accepte alegeri primare. „Vorbesc despre alegeri primare. Pe scurt, cred ca PNL ar trebui sa ma sustina pe mine si sa avem alegeri primare intre mine si Nicusor Dan, pentru ca dreapta sa vina cu un candidat unic, deja testat si validat democratic”, a scris Ciucu pe pagina sa de socializare.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22