Traseistul Ştefănescu laudă seniorii din PSD care transmit neabătut mesajul partidului

E.b. | 20.01.2018

Codrin Ştefănescu, secretarul general adjunct al PSD, pare facinat de seniorii care promoveaza online PSD-ul şi îi critică pe tinerii cu masterate din partid.

Pe aceeași temă

 


El declarat că organizaţia PSD Giurgiu se află pe primul loc la nivel naţional ca urmare a implicării în programul de difuzare online a mesajelor partidului. 


Iar organizaţia de seniori de la Giurgiu, spune Ştefănescu,a avut "o activitate fabuloasă", motiv pentru care liderul acesteia va fi cooptat în echipa centrală a partidului de promovare online.


"Acum vreo nouă luni de zile am lansat echipa de online a PSD, formată din oameni foarte tineri de la partid şi s-a întâmplat un incident total neplăcut şi anume că cele două pagini confidenţiale pe care le-am lansat au fost devoalate în presa de dreapta în vreo opt ore de la lansare.


Nici acum nu ştim cum s-a produs acest acest lucru şi atunci ne-am hotărât să lucrăm cu organizaţia de seniori. Au trecut nouă luni de zile, nu s-a aflat absolut nimic, lucrurile merg perfect şi, pe o anumită schemă, rata de promovare a mesajelor venite din partea partidului sau legată de programul de guvernare a fost absolut uriaşă şi pentru asta trebuie să-i mulţumesc şi preşedintelui organizaţiei de seniori a PSD Giurgiu, Dan Cristescu, echipei de la Giurgiu, se dovedeşte că seniorii sunt extraordinari. 

 

Am venit aici să-l felicit personal pe domnul Cristescu, Giurgiu a ieşit pe primul loc la nivel naţional", a declarat Codrin Ştefănescu, într-o conferinţă de presă susţinută la Giurgiu, conform Agerpres.

 

El a adăugat că judeţul Giurgiu este urmat de Olt şi Maramureş şi "sunt judeţe judeţe cu foarte mulţi membrii de partid care nu au atins nici măcar jumătate din promovarea pe care a făcut-o domnul Cristescu cu echipa sa".

 

"Am venit astăzi la Giurgiu să îl rog pe preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu, Marian Mina, să ni-l împrumute şi la nivel central pe domnul Cristescu pentru că lansăm acum şi PSD online şi să ne ajute şi în chestia asta pentru pagina oficială a partidului. Vrem să îl dăm exemplu şi la Tineret, tineri cu foarte multe specializări. El nu are masteratele voastre, dar este senzaţie echipa lui! O să-i punem pe tineri la aceeaşi masă cu liderul seniorilor de la Giurgiu să înveţe încă o facultate nouă în ceea ce priveşte comunicarea în spaţiul virtual de la dânsul şi de la alţi câţiva seniori din alte judeţe care vor fi cooptaţi în echipa centrală", a completat Codrin Ştefănescu.


Codrin Ştefănescu, cunoscut drept unul dintre cei mai "titraţi" traseişti din politica românească , a ma spus că partidul se bazează pe seniori şi pe femeile social-democrate, care "uneori sunt mai bărbaţi decât bărbaţii", şi aici a dat-o ca exemplu şi pe Elena Dinu, deputat de Giurgiu, şi a spus că PSD şi-a propus ca până la finalul anului să aibă "575.000 de membri de partid cu conturi pe reţelele de socializare".


 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22