Trebuie sa faci o prezentare business? Afla cum te poate ajuta o tabla magnetica

Redactia | 30.08.2019

Poti folosi tabla magnetica atunci cand vrei sa pui accentul pe anumite idei sau atunci cand vrei sa stabilesti obiective operationale

Pe aceeași temă

In ciuda faptului ca nu se afla in topul produselor de birotica din lista pe care orice companie o alcatuieste la inceput de an, daca urmeaza sa faci prezentari profesionale, trebuie sa investesti in unelte pe masura.

O tabla magnetica te poate ajuta sa transmiti informatii si strategii intr-un mod eficient si rapid. Nu este important doar ce stii, ci si modul in care prezinti cunostintele tale. Prin urmare, ai nevoie de o modalitate atractiva si interactiva de a promova informatia. O tabla magnetica te va ajuta sa faci asta, fiind unul dintre instrumentele care nu ar trebui sa lipseasca din niciun birou.

Poti folosi tabla magnetica atunci cand vrei sa pui accentul pe anumite idei sau atunci cand vrei sa stabilesti obiective operationale. De asemenea, este o metoda moderna si practica de a sustine training-uri si cursuri, fiind foarte utila si in timpul conferintelor.

Un alt mare avantaj pe care il prezinta o tabla magnetica este faptul ca poate fi montata usor pe pereti, avand sisteme de prindere foarte solide. Totodata, un alt beneficiu este faptul ca acest produs nu poate starni reactii alergice, deoarece pentru scriere se folosesc markere lavabile si nu creta, asa cum se intampla in cazul tablelor clasice. In plus, tabla magnetica se foloseste simplu, se sterge rapid si poti scrie pe ea ori de cate ori doresti.

Iata in ce moduri te poate ajuta o tabla magnetica:

1. Nicio informatie importanta nu se va pierde. Atunci cand iti prezinti ideile fara sa ai un suport tehnic, este posibil ca persoanele care te asculta sa treaca cu vederea o informatie importanta. Daca folosesti o tabla magnetica, acest lucru nu se va intampla, deoarece acest instrument va capta toata atentia ascultatorilor.

2. Poti utiliza o tabla magnetica pentru a motiva angajatii. O strategie care s-a dovedit a fi foarte eficienta pentru a stimula angajatii este sa incluzi pe panourile de informare fotografii si anunturi cu realizarile lor. Pentru a face acest lucru, poti folosi o tabla magnetica pe care sa postezi rapoartele de progres ale angajatilor.

3. Vei reusi sa transmiti mai usor orice mesaj. Atunci cand lucrezi in lumea afacerilor, este foarte important ca modul de comunicare cu angajatii tai sa fie eficient. In caz contrar, apar situatiile in care angajatii uita date importante, motiv pentru care clientii vor fi nemultumiti. Daca folosesti o tabla magnetica, vei putea raspandi cu usurinta mesajul in birou si le vei putea reaminti angajatilor tai sa isi verifice termenele importante in fiecare zi.

4. Poti publica diverse activitati sociale. Cu ajutorul unei table magnetice, poti crea oportunitati de comunicare. Asadar, poti folosi cu succes acest instrument pentru a publica activitati sociale sau evenimente care vor avea loc dupa orele de program. Aceasta tehnica ii va incuraja pe angajati sa comunice mai mult unul cu celalalt.

Viamond iti pune la dispozitie o gama diversificata de produse pentru comunicare si prezentare, de la tabla magnetica pentru conferinte, pana la tabla magnetica cu rama de lemn sau aluminiu, whiteboard mobil, tabla magnetica de sticla etc. Aici vei gasi produse de calitate, la cele mai bune preturi!

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22