Tribunalul Bucuresti judeca zeci de contestaţii la adresa candidaţilor la Primăria Capitalei

Vlad Toma | 29.04.2016

Judecatorii Tribunalului Bucuresti analizeaza astazi zecile de contestatii la adresa candidaturilor la Primăria Capitalei şi la Consiliul General al Municipiului Bucureşti, anunta Mediafax.

Pe aceeași temă

 

Conform sursei citate, printre cei a caror candidatura a fost contestata se numara Cătălin Predoiu, Robert Turcescu, Gabriela Firea şi Nicuşor Dan dar si Laura Chiriac, candidatul Alde la Primăria Sectorului 1.

 

Tribunalul Bucuresti a decis ieri sa respinga definitiv candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Sectorului 4.

 

Acesta a reactionat la decizia Justitiei: "De astazi, voi ramane doar primarul de suflet al locuitorilor Sectorului 4 si primarul familie mele, intrucat justitia a decis ca nu pot candida, din cauza unui viciu de procedura al partidului pe care l-am ales in graba sa il reprezint. Respect aceasta decizie, insa nu renunt.

 

Va sunt dator Dvs, celor care m-ati sustinut, sa merg mai departe, sa va pot privi in ochi si dupa 5 iunie, pentru ca v-ati pus increderea in mine. 
Imi sunt dator mie, pentru munca mea din ultimii opt ani, pentru sutele de nopti si de zile petrecute pe strazile sectorului, sa nu stau deoparte.

 

Sunt nascut si crescut in Sectorul 4, voi trai aici toata viata, copiii mei traiesc aici, si pentru ei, precum si pentru copiii si nepotii Dvs, atat cat imi mai sta in putere, trebuie sa lupt.

 

Singurul mod in care mai pot face ceva pentru sectorul nostru si oamenii din el este sa ne asiguram, IMPREUNA, ca vom alege un primar care sa se puna in slujba lor, asa cum mi-am dat silinta sa fac si eu.

 

Inca o data, va multumesc pentru ca mi-ati acordat onoarea de a va sluji!"

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22