Tăriceanu a mai scăpat de un dosar în care era acuzat de fals în declarații

Redactia | 17.03.2018

Dosarul în care Călin Popescu Tăriceanu era acuzat de fals în declarații, trimis la începutul săptămânii de la DNA la Parchetul General, a fost clasat de către procurorii de la această structură, anunță Mediafax citând surse judiciare.

Pe aceeași temă

 

 

Dosarul fusese deschis la sfârșitul anului trecut ca urmare a plângerii depuse de medicul Vladimir Atanasie Marinescu, care îl acuza pe președintele Senatului că în calitate de deputat liberal, acesta şi-ar fi falsificat declaraţia de avere pentru 2011, omiţând să treacă un concediu în Turcia din 2010, care ar fi fost oferit de către Daniel (fost videpreşedinte ASF) şi Doina Tudor (fost senator).

 

Informația provine chiar de la familia Tudor, cu care medicul susține că s-ar fi aflat în relații de prietenie, context cu care ar fi aflat despre vacanța de care a beneficiat gratis Tăriceanu.

 

 

Direcția Națională Anticorupție (DNA) și-a declinat însă competența în favoarea Parchetului General in legătură cu această plângere depusă de medic împotriva lui Calin Popescu-Tariceanu.

 

„Detaliile pe care vi le dau sunt următoarele: mă bucur că trăiesc în această Românie care devine ţara delaţiunii şi a dosarelor, după cum se dovedeşte", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, marţi, după ce informaţia privind verificările a apărut în spaţiul public.

 

Întrebat dacă a fost anunţat de dosar, Tăriceanu a spus: "Nu am fost anunţat şi nu am alt comentariu de făcut".

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

CELE MAI CITITE

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2019 Revista 22