Tăriceanu: Infiltrarea statului paralel în justiția din România este de netolerat

Redactia | 25.08.2018

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, nu și-a ascuns satisfacția față de anunțul ministrul Justiției, Tudorel Toader, de evaluarea a procurorului general, Augustin Lazăr, scriind că „nivelul de infiltrare a statului paralel în justiția din România este de netolerat”.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

”Declaraţia domnului Toader, Ministrul Justiţiei, făcută astăzi, este încurajatoare. Prezenţa şi nivelul de infiltrare a statului paralel în justiţia din România este de netolerat. Protocoalele secrete, acţiunile ilegale şi neconstituţionale, încălcarea libertăţilor fundamentale trebuie să înceteze”, scrie Tăriceanu pe pagina sa de Facebook.

 

Preşedintele Senatului subliniază că ”prezenţa agenţilor/ofiţerilor acoperiţi în tot ţesutul social, politic şi economic reprezintă o situaţie fără prezedent în ţările democratice”.

 

”Reforma justiţiei trebuie dusă la bun sfârşit şi totodată trebuie să revenim la controlul democratic al serviciilor secrete. Declaraţia Ministrului Toader este fără îndoială un pas necesar în această direcţie”, mai afirmă liderul ALDE.

 

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, sâmbătă, pe Facebook, că declanşează procedura legală pentru evaluarea activităţii manageriale desfăşurată de către procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Augustin Lazăr.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

CELE MAI CITITE

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2019 Revista 22