Tăriceanu susţine că este o victimă a conspiraţiei pusă la cale de Iohannis şi DNA VIDEO

E.b. | 28.10.2016

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului, spune că dosarul în care este acuzat de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului, judecat la ICCJ, ar fi unul fabricat. Liderul ALDE crede că preşedintele Klaus Iohannis ar fi conspirat împreună cu Direcţia Naţională Anticorupţie ca să se ajungă la acest proces.

Pe aceeași temă

 


Călin Popescu Tăriceanu a fost azi la Curtea Supremă unde s-a judecat un nou termen al procesului. El este acuzat că a minţit atunci când a fost audiat în dosarul retrocedării Pădurii Snagov şi a Fermei Băneasa.

 

Colin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului: „Aşteptarea a fost lungă. Vin la acest proces care face parte dintr-un spectacol mai amplu regizat de actualul preşedinte Iohannis şi care are drept actor principal DNA-ul. După cum vedeţi, spectacolul este intitulat curăţirea clasei politice. Ea se face în dispreţul respectării drepturilor elementare ale cetăţenilor în justiţie. Asistăm la un proces care este fabricat fără vreo probă împotriva mea. Sunt acuzaţii lipsite de orice fundament”, conform Digi24.ro

 

 

 

********

 

Preşedintele Senatului, Călin PopescuTăriceanu, a fost trimis în judecată de Dâprocurorii DNA pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului, într-un dosar legat de cazul retrocedărilor ilegale în care sunt judecaţi Remus Truică şi Paul al României.Procesul se judecă la ICCJ.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22