Turcan: Legea salarizării, garantată de Vasilescu și Dragnea, produce grave discriminări

E.b. | 26.07.2017

Raluca Turcan, prim-vicepreşedintele PNL, susține că Legea salarizării începe să producă /grave discriminări/ între aceleaşi categorii de angajaţi în instituţii. Cine răspunde? Autorii și complicii la dezmățul și dezastrul din banii publici sunt în vacanță, intreaba Turcan.

Pe aceeași temă


Ea dă exemplu un cazul din Bistriţa, unde primarul şi-a triplat salariul şi a majorat veniturile angajaţilor săi.

 

Un prim, dar revoltător, efect al legii salarizării marca PSD!/ Primarul PSD din Bistrița, viceprimarii, secretarul, arhitectul șef și directorii executivi și-au triplat salariile în mod ostentativ. Restul angajaților primesc firimituri. Toate aceste creșteri, multe arbitrare, se fac din banii care trebuiau investiți în proiecte de educație, sănătate și infrastructură, screi Raluca turcan pe pagina sa de Facebook.

 

Legea salarizării garantată de Olguța Vasilescu și Liviu Dragnea este o lege care a început să producă grave discriminări între aceleași categorii de angajați, cu pregătire similară și atribuții egale, în diferite instituții. Nu cred că vom avea mult de așteptat până când funcționarii din primării vor da statul în judecată pentru discriminare și abuz. 
 

Și toate sub mirajul că PSD a făcut ordine în sistemul public de salarizare. Cine răspunde? Autorii și complicii la dezmățul și dezastrul din banii publici sunt în vacanță, ne dau lecții sau se comportă grobian. Cu ce au greșit milioane de români cinstiți din țara aceasta care așteaptă responsabilitate și corectitudine?, se întreabă Raluca Turcan.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22