Turcan: PNL va lupta pentru a opri implementarea aberaţiilor fiscale ale lui Dragnea

E.b. | 11.07.2017

Raluca Turcan, prim-vicepreşedintele PNL, susţine că liberalii se vor lupta ”pe toate căile democratice” pentru a opri implementarea măsurilor din programul de guvernare al PSD.

Pe aceeași temă

 
 

Este vorba, în primul rând, despre impozitul pe cifra de afaceri sau taxa de solidaritate. Totodată, PNL cere coaliţiei PSD-ALDE ”să lase economia în pace” şi ”să pună taxă pe gafe şi declaraţii guvernamentale stupide”.

 

Impozitul pe cifra de afaceri nu trebuie aplicat sub nici o formă, oricâte analize, simulări şi parasimulări s-ar apuca să facă, pe genunchi şi la spartul târgului, Mişa şi Tudose sub supravegerea lui Dragnea! Să facă un club de fani ai impozitului pe cifra de afaceri, să simuleze acolo cât vor, să se apuce de doctorate, pe cât posibil, neplagiate pe acestă temă, să-şi facă filială şi-n Brazilia! Dar să lase economia reală în pace, destul au bulversat-o cu vorbele lor fără cap. Analizele serioase despre acest subiect există, sunt publice, la fel şi părerile specialiştilor avizaţi: impozitul cu care Dragnea vrea să pedepsească multinaţionalele va lovi majoritatea companiilor, româneşti şi străine”, a declarat marţi Raluca Turcan, conform News.ro.

 

Turcan mai spune şi că ”taxa de solidaritate trebuie şi ea trimisă la coşul de gunoi al proiectelor ratate”.

 

E o formă parşivă de lichidare a cotei unice care s-a dovedit atât de ultilă pentru finanţe, economie şi investiţii. Ce vor să pună ei în loc ?  Biruri peste biruri pentru cei care câştigă din muncă, iniţiativă, imaginaţie şi creativitate! Cine cere solidaritate? Tocmai ei, cei care îi sfidează în fiecare zi pe români”, a mai spus Turcan.

 

Ea le recomandă, ironic, guvernanţilor să pună o taxă pe ”declaraţiile stupide”.

 

Mai bine ar pune o taxă pe gafele şi declaraţiile guvernamentale stupide în care câţiva miniştri ai lui Dragnea strălucesc fără egal. Plus o taxa pe fiecare iniţiativă toxică pentru economie. Bugetul ar fi serios alimentat!”, a adăugat prim-vicepreşedintele PNL.
 
 

Raluca Turcan a anunţat că PNL se va lupta pe toate căile democratice pentru a opri implementarea ”aberaţiilor fiscale puse la cale de Dragnea şi servanţii săi”.
 

Vom fi partenerii şi sprijinitorii turturor întreprinzătorilor afectaţi de proiectele executivului Dragnea 2 şi ai tuturor acelora care resping încercările PSD de diabolizare a capitalului occidental şi de antagonizare bugetari-privaţi, salariaţi-companii”, a conchis Raluca Turcan.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22