Turcan: PSD renunta la fondurile europene pentru Sibiu-Pitesti; banii nationali, usor de furat

E.b. | 16.07.2017

Raluca Turcan, prim-vicepresedintele PNL, acuza PSD ca vrea sa renunte la construirea autostrazii Sibiu-Pitesti cu fonduri europene, pentru ca din banii statului se poate fura mai usor.

Pe aceeași temă

 

 

PSD renunta la banii europeni pentru constructia autostrazii Sibiu-Pitesti. Banii nationali sunt mai usor de furat! Ministrul Fifor propune construirea autostrazii Sibiu-Pitesti prin Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii, adica dintr-un fond inexistent, scrie Raluca Turcan pe pagina ei de Facebook.


 Autostrada face parte din coridorul IV Paneuropean și poate fi construită din bani nerambursabili, chiar și cu facilitatea de a deconta până la 95% din costurile totale!

 

În plus, ministrul Fifor nu are nicio responsabilitate pe proiecte mari de infrastructura!

 

Concluzia: Guvernul Dragnea 2 condamnă România la izolare! Guvernele PSD au subminat construcția acestei autostrăzi din bani europeni. Acum anunță că intenționează să o faca din bani guvernamentali care ar fi mai ușor de sifonat de companii precum cea deținută de liderul PSD.
La doar două săptămâni de la investirea Guvernului Dragnea 2, miniștrii se apucă de demolat, nu de construit. Dacă în Guvernele Ponta autostrăzile au fost desenate frumos în birourile domnului Șova, apoi altele au fost deschise pentru a fi demolate, acum se pregătesc tunuri pentru autostrăzi construite din fonduri inexistente. PSD să nu se joace ALBA-NEAGRA cu o autostradă atât de importantă pentru economia românească!

 

Solicit comisarului European, Corina Crețu, să-și școlească colegii de partid să spună public situația finanțării acestei autostrăzi și să le explice că banii pentru autostrada Sibiu-Pitești sunt oferiți de UE, tot ceea ce trebuie să facă este să se apuce de treabă!, incheie Turcan.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22