Turcan: Să ne uitam la Teleorman, daca vrem sa vedem ce poate da Dragnea României

E.b. | 21.06.2017

Domnilor Dragnea si Tariceanu, spuneti in motiunea voastra de cenzura ca acest guvern este incompetent. Nu sunt ministrii pusi de dvs? Dl Grindeanu nu este totusi premierul PSD si ALDE pus de dvs?, a spus Raluca Turcan (PNL), după citirea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu.

Pe aceeași temă

 

- Rar a fost mai clara disponibilitatea omenilor politici de a negocia niste lucruri nenegociabile, a spus Turcan în planul Parlamentului.

 

- Nu a cerut poporul demiterea acestui guvern PSD. O cer dl Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu pentru a pune o alta garnitura de lideri obedienti si servili, mai obedienti decat cei pe care ei insisi i-au pus in guvernul Grindeanu.

 

- Noi, PNL am mai spus-o. Trebuie sa ne uitam la Teleorman daca vrem sa vedem ce poate da bun Romaniei dl Dragnea. Saracia acestui judet este legata direct de numele dlui Liviu Dragnea.

 

- Orice implicare a lui Liviu Dragnea in procesul de guvernare este toxica, indiferent de votul la motiunea de astazi.

 

- Dvs, dle Grindeanu, ati sugerat ca dl Dragnea v-a cerut lucruri incorecte. Faceti un bine si clarificati aceste lucruri de la tribuna Parlamentului. Acesta este momentul sa aratati ca nu ati fost complice la OUG 13, la atacurile sau santajele la adresa institutiilor statului. Mi-e greu sa cred ca veti avea curajul sa spuneti lucrurile acestea aici.

 

Domnilor Dragnea, Tariceanu, Grindeanu, Ponta, din cauza dvs Romania nu poate capitaliza un context favorabil. Ce a reusit dl Klaus Iohannis distrugeti dvs, piromanii de la PSD.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22