Turcan:PPE îl sprijină pe Iohannis în faţa PSD/ALDE, care doreşte graţierea unor protejaţi

E.b. | 24.01.2017

Raluca Turcan, preşedintele interimar al PNL, susţine că Partidul Popular European (PPE) sprijină total eforturile preşedintelui Klaus Iohannis şi ale PNL de "apărare a legii "în faţa planurilor coaliţiei PSD - ALDE de a graţia şi amnistia faptele unor "protejaţi politici".

Pe aceeași temă

 

 

Partidul Popular European (PPE) sprijină total eforturile Preşedintelui României, dl. Klaus Iohannis şi ale Partidului Naţional Liberal, de apărare a Legii în faţa planurilor coaliţiei PSD-ALDE de a graţia şi amnistia faptele unor protejaţi politici, scrie Raluca Turcan pe pagina sa de Facebook.

 

În întâlnirile pe care le-am avut luni şi marţi la Bruxelles cu preşedintele Parlamentului European, dl. Antonio Tajani, cu preşedintele PPE, Joseph Daul, cu secretarul general Antonio Lopez Isturiz şi cu liderul Grupului Popular din Parlamentul European, Manfred Weber, am auzit un singur mesaj: sprijinim total apărarea Legii şi a statului de drept în România.


Toţi reprezentanţii PPE cu care m-am întâlnit sunt la curent cu planurile nedemocratice ale PSD şi ALDE care, din păcate pentru România, au făcut înconjurul Europei. Iniţiativa PSD-ALDE este considerată fără precedent în rândul statelor europene democratice


Este cu atât mai surprinzătoare încercarea PSD şi ALDE, cu cât amnistia şi graţierea nu au făcut parte din programul politic al acestor partide, ceea ce indică modul fraudulos din punct de vedere democratic prin care PSD şi ALDE încearcă scăparea unor persoane influente.

 

Aplicarea nediscrimatorie a legii stă la baza prosperităţii şi a democraţiei în Uniunea Europeană, iar simpla idee a unor legi speciale pentru clienţii politici este de natură să submineze încrederea cetăţenilor în propria ţară, conchide Turucan pe pagina sa de Facebook.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22