Tusk: Grecia a venit cu primele propuneri adevarate. Atena: Propunerile au fost acceptate

M. B. | 22.06.2015

Pe aceeași temă

Grecia a venit luni cu "primele sale propuneri adevărate după multe săptămâni", a declarat președintele Consiliului European, Donald Tusk, înaintea summitului Eurogroup de la Bruxelles, informează AFP, preluată de Agerpres.

 

“Astăzi, vreau ca toate cărțile să fie pe masă”, pentru a “opri jocul de poker politic”, a spus Tusk, luni, după o întrevedere avută cu premierul grec Alexis Tsipras.

 

Nu se știe exact care sunt aceste noi propuneri, dar ministrul grec al Economiei, Giorgos Stathakis, a declarat că au fost acceptate, de către creditorii internaționali, noile propuneri ale Atenei, potrivit BBC.

 

"Au acceptat ca noile propuneri ale guvernului grec constituie un cadru de lucru adecvat si, cu cateva ajustari care vor fi in centrul discutiilor in zilele urmatoare, vom ajunge la o solutie tehnica adecvata", a declarat Giorgos Stathakis, in cursul dupa-amiezii, la BBC, scrie Hotnews.

 

"Ne asteptăm la un comunicat pozitiv in aceasta seara, care va evidentia de asemenea punctele in care detaliile tehnice trebuie sa fie rezolvate in zilele urmatoare", a mai spus ministrul.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22