UDMR salută victoria în alegeri a premierului Ungariei Viktor Orban și a partidului Fidesz

Redactia | 09.04.2018

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, l-a felicitat pe premierul ungar Viktor Orban pentru victoria în alegerile parlamentare care s-au desfăşurat duminică în Ungaria.

Pe aceeași temă

 

 

"Felicitări! Bună treabă şi mult noroc în următorii patru ani!", a scris Kelemen Hunor, pe Facebook, într-un mesaj către Viktor Orban. transmite Agerpres.

 

Partidul de guvernământ Fidesz şi-a asigurat o majoritate de două treimi şi în viitorul parlament al Ungariei, obţinând, potrivit rezultatelor preliminare anunţate de Biroul Electoral Național, 133 de mandate parlamentare din cele 199, informează Reuters.

 

Liderul Fidesz, premierul Viktor Orban, şi-a asigurat astfel al treilea mandat consecutiv la conducerea guvernului de la Budapesta, și al patrulea în total.

 

"Am câştigat, Ungaria a câştigat o mare victorie", şi-a anunţat Orban susţinătorii adunaţi în număr mare în apropiere de Dunăre, la Budapesta. "Am lăsat în urmă o mare bătălie, am obţinut o victorie crucială, avem şansa de a apăra Ungaria", a declarat politicianul naţionalist de dreapta.

 

Premierul ungar le-a mulţumit liderilor din Polonia care l-au susţinut, iar primele felicitări pentru victorie le-a primit de la Marine Le Pen, preşedinta Frontului Naţional din Franţa, de extremă dreaptă, remarcă Reuters.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22