Udrea il APARA pe Ponta in fata lui Maior, turnindu-i pe Coldea si Hellvig. I-am spus lui Maior ca se LUCREAZA IMPOTRIVA LUI PONTA

Fara Autor | 20.02.2015

Pe aceeași temă

La unison cu fostul presedinte Traian Basescu, Elena Udrea l-a acuzat pe Iohannis ca a pus in fruntea SRI “omul lui Voiculescu”, care nu va face altceva decit sa “ia pozitie de drepti” in fata lui Florian Coldea. In jurnalul sau, Udrea spune ca Hellvig si Coldea discutau despre situatia in care se afla Iohannis, adjunctul SRI dind asigurari ca Iohannis nu va fi declarat incompatibil. Un amanunt atrage atentia, Udrea i-a spus lui George Maior ca “se lucreaza impotriva lui Ponta cu aceste metode”.

''Am spus în denunţul pe care l-am făcut la Parchet că viitorul şef SRI va fi ales de Coldea. Iată că aşa este! Singurul lucru pe care Eduard Hellvig îl va face acolo este să ia poziţie de drepţi în faţa adjunctului său cu patru stele. De altfel, este obişnuit cu această ipostază din campania electorală pentru prezidenţiale. Îl felicit pe Dan Voiculescu - nu credeam că, în puşcărie fiind, va putea să-şi numească propriul om în fruntea principalului serviciu de informaţii din România. Îl rog pe domnul Ion Cristoiu să facă publice însemnările din jurnalul meu referitoare la Hellvig şi Coldea ca să vedeţi că lucrurile se întâmplă exact aşa cum am spus eu că se vor întâmpla încă din noiembrie'', a scris Elena Udrea, pe Facebook.

Ea a subliniat că are voie să comunice pe orice alte teme decât cele legate de cauza penală în care s-a dispus arestul la domiciliu.

Elena Udrea l-a pomenit și pe Eduard Hellvig în celebrul său jurnal scris după primul tur al campaniei prezidențiale.

„La un moment dat aflând că la sediul SRI din Băneasa se duc Eduard Hellvig și Petrache de la Ilfov, la Coldea, să se pună de acord pe diverse lucruri legate de Iohannis și că aceștia spuseseră că i-a asigurat Coldea că nu va fi declarat incompatibil până la alegeri Iohannis, m-am dus să-i spun lui Maior că se lucrează împotriva lui Ponta cu aceste metode.”

Presedintele Traian Basescu a iesit si el cu un atac dur impotriva lui Iohannis si a nominalizarii pe care acesta a facut-o la SRI.

“Premierului de la Grivco reuseste sa nominalizeze pentru sefia SRI un om al lui Voiculescu. Socant.”

CITESTE SI  Klaus Iohannis: In nominalizarea lui Hellvig la SRI au contat calitatile sale. Nu urmaresc politizarea serviciilor. Am fost usor iritat de votul in cazul Vosganian. Filmul cu presedintele-jucator NU A FUNCTIONAT

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22