Udrea vrea să spună «lucruri» la Comisia SRI, dar, paradoxal, nu vrea să reclame nimic

E.b. | 19.10.2017

Fostul ministru Elena Udrea s-a prezentat la Comisia parlamentară de control al activității SRI, pentru a fi audiată, precizând că a venit să spună "lucruri".

Pe aceeași temă

  
 

 

"Lucururi" pe care le cunoaște, "relevante pentru modalitatea în care statul paralel controlează astăzi societatea".

 

"Am venit la invitația comisiei, unul dintre scopurile invitației este să lămuresc lucruri care s-au spus până acum de alte persoane și în care am fost invocată și să spun, la rândul meu, ceea ce știu despre cum s-a construit acest stat paralel în ultimii ani în România", a afirmat Udrea, înainte de ședința Comisiei SRI, citată de Agerpres.

 

Ea a susținut că nu o să reclame nimic.

 

"Nu o să reclam nimic, eu o să spun lucruri pe care le cunosc din experiența proprie directă sau indirectă, lucruri care contează și care sunt relevante pentru modalitatea în care sistemul, statul paralel controlează astăzi societatea, folosind Justiția ca instrument principal", a adăugat Elena Udrea.

 

Întrebată dacă parlamentarii vor fi ajutați de dezvăluirile sale, Elena Udrea a răspuns: "Parlamentarii vor fi ajutați dacă vor să fie ajutați".

 

"A mai fost o comisie care, zic eu, că a cam eșuat în raportul ei, 'Comisia sufrageria', sper că această comisie va avea mai mult succes cu lucrările pe care le derulează. Deci, dacă parlamentarii vor vrea să țină cont de lucrurile care se vor spune aici și care, în afară de ceea ce nu se știe, amănunte, persoane, lucruri concrete, în rest discuții tot sunt în spațiul public de ceva timp. Dacă vor dori să schimbe ceva, eu cred că lucrările acestei comisii sunt de mare folos și ce se spune aici este de mare folos. Dacă se vor teme în continuare să inițieze o schimbare care ține de Parlamentul României, atunci, sigur, am venit, ne-am plimbat, am venit, am văzut și am plecat", a adăugat ea.

 

Întrebată dacă este pe lista celor 65 de persoane nominalizate de fostul colonel SRI Daniel Dragomir, Udrea a spus că nu a văzut această listă

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22