Un bolnav Covid-19, la picnic la Sinaia. Două familii, plasate în carantină 14 zile din cauza lui

Redactia | 02.08.2020

Un bărbat infectat cu coronavirus, confirmat, care ar fi trebuit să fie acasă în autoizolare, a fost găsit de jandarmi la picnic la cota 1400, în Sinaia.

Pe aceeași temă

Un bărbat în vârstă de 41 de ani din Giurgiu se afla în picnic împreună cu alte două familii la Cota 1000 Sinaia, într-o zonă care nu era special amenajată în acest sens. În urma verificărilor, jandarmii au stabilit că bărbatul respectiv figura testat pozitiv cu Covid-19, refuzase internarea în unitatea spitalicească şi trebuia să stea izolat la domiliciu, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, pe data de 2 august,

Jandarmii au sesizat autorităţile competente în legătură cu acest caz şi au întocmit procesul verbal de sesizare privind săvâşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

„În data de 2 august 2020, pe timpul executării misiunii de ordine publică pe raza localității Sinaia, echipajul de jandarmi a observat un grup de persoane care desfășurau activități de picnic într-un loc nepermis. În urma legitimării acestora și stabilirii identității, una dintre persoane a fost semnalată cu alertă pentru că nu respectă măsura izolării la domiciliu.

Grupul respectiv era format din două familii, fiecare familie era formată din cinci persoane. Având în vedere cele constatate la fața locului, patrula de jandarmi a aplicat măsurile legale, ulterior aceștia fiind preluați pentru a se dispune măsura carantinării conform legislației în vigoare”, a spus Mădălina Stocheci, purtătoare de cuvânt a IJJ Prahova, într-o intervenție telefonică la Digi24.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22