Un deputat PSD îi ia apărarea primarului atacat în partid că a cerut demisia lui Dragnea

Dora Vulcan | 25.06.2018

Deputatul PSD Adrian Pau (foto) i-a luat apărarea vicepreședintelui de la Timiș atacat în partid pentru că a cerut demisia lui Dragnea. ”Este unul dintre cei mai vechi şi performanţi primari pe care PSD Timiş îi are”, spune deputatul de Timiș despre contestatarul lui Dragnea, Sabin Bociu.

Pe aceeași temă

 

 

 ”De ce-l acuzăm pe Sabin Bociu???

 

Îl cunosc pe Sabin Bociu de multă vreme, iar datorită acestui lucru îmi permit să nu pun la îndoială calităţile pe care le are. Cu atât mai mult principiile sale şi faptul că mereu spune ce gândeşte. Sabin Bociu este unul dintre cei mai vechi şi performanţi primari pe care PSD Timiş îi are. Faptul că afirmă răspicat, aşa cum ne-a obişnuit, ceea ce crede nu este o supriză şi nici un lucru rău. Este dovada clară că suntem membrii unui partid viu, în care democraţia încă are loc. Atacurile unor colegi la adresa unui primar care este un stâlp al acestui partid nu fac bine, ele dovedesc slăbiciuni de care trebuie să ne debarasăm”,  a scris deputatul PSD Adrian Pau pe pagina sa de Facebook., semn că în PSD au început deja atacurile la adresa celui care a cerut demisia lui Dragnea din fruntea PSD și a țării și a spus că el nu face parte dintre sinucigașii care-l susțin și după cea de a doua condamnare penală primită săptămâna trecută din partea Curții Supreme. 

 

 

 

Vicepreședintele PSD Timiș: Dragnea trebuie să plece de la conducerea partidului și a țării

 

Sabin Bociu, primar al oraşului Jebel şi vicepreşedinte al PSD Timiş, a declarat luni că Liviu Dragnea ar trebui să plece de la conducerea partidului şi “a ţării” după condamnarea sa de săptămâna trecută de la Curtea Supremă și că el nu se alătură grupului de sinucigaşi politic din PSD.

 

Vicepreședintele de la Timiș, Sabin Bociu, a postat luni dimineaţă un mesaj pe pagina sa de Facebook în care îi cere lui Dragnea să plece de la conducerea țării și a partidului. 

 

 

 "Prefer să deranjez cu adevărul decât să fac pe plac cu lingușiri!" (Seneca)

Sunt membru al Partidului Social-Democrat de 20 de ani, cred în valorile stângii, dar nu mă alătur grupului de sinucigași politici și dezavuez deciziile CExN! Trăiesc cu speranța că sunt mulți colegi ce gândesc la fel ca mine și că PSD va realiza că Liviu Dragnea trebuie să plece de la conducerea partidului și a țării, iar PSD, în plenitudinea sa, să se apropie din nou de idealurile românilor  - a scris Bociu pe pagina sa de Facebook. 

 

 

“Eu am o altă părere şi consider că e dreptul meu să mi-o expun, deşi deţin o funcţie în PSD, filiala Timiş, de vicepreşedinte. Este părerea mea şi am ţinut să mi-o expun pentru că am rămas surprins că nimeni din partid nu spune nimic, este aproape imposibil ca din atâţia oameni, cineva să nu aibă o altă părere. Consider că, într-adevăr, situaţia actuală aduce mari prejudicii de imagine partidului. Poate că un pas lateral ar fi necesar în condiţiile actuale. E normal să existe o prezumţie de nevinovăţie, dar suntem în politică, nu mai aştepţi o a doua sentinţă. Ar fi normal şi firesc pentru binele partidului ca domnul Dragnea să facă un pas lateral. Domnul Dragnea este preşedintele nostru, cu toată stima, dar la un moment dat trebuie să înţeleagă că interesul partidului primează faţă de, eu ştiu, un interes personal. Sunt membru de 20 de ani în acest partid şi mă consider loial. Poate alţii gândesc la fel, dar nu au curajul să spună”, a declarat apoi Bociu corespondentului Mediafax.

 

Cu toate acestea, Bociu nu a avut nimic de spus când Comitetul Executiv Judeţean al PSD Timiş s-a reunit la sfârşitul săptămânii trecute, iar la finalul şedinţei s-a luat decizia ca filiala judeţeană să susţină în continuare “echipa de la conducerea partidului, echipa guvernamentală, cât şi implementarea programului de guvernare votat de români în 2016, precum şi necesara reformă a justiţiei”.

 

“Au fost discuţii libere, colegii mei susţinându-şi punctele de vedere, dar la final concluzia se rezumă într-un singur cuvânt: unitate. Cu toţii am fost de acord că implementarea programului de guvernare este prioritară pentru binele ţării. În baza datelor statistice din ultimele luni de zile, România a înregistrat creştere economică, iar condiţiile de viaţă ale românilor au crescut şi ele. De asemenea, noi considerăm că acest partid, în întregul său, trebuie să funcţioneze în continuare ca o mare şi unită echipă, iar proiectele dezbătute trebuie duse la bun sfârşit, inclusiv reforma justiţiei”, a declarat atunci preşedintele interimar al PSD Timiş, Călin Dobra.

 

 

foto Sursa de Vest

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22