Un detinut l-a atacat pe presedintele unui complet de judecata cu un ciob de sticla

Dora Vulcan | 11.05.2016

Un deţinut a încercat, miercuri, să-l agreseze pe preşedintele completului de judecată, cu un ciob de sticlă, în timpul unei şedinţe la Judecătoria Aiud, jud Alba iar apoi s-a tăiat, fiind transportat la spital.

Pe aceeași temă

 

 

Potrivit Curţii de Apel Alba Iulia, miercuri, în timp ce câţiva deţinuţi erau conduşi afară după o şedinţă de judecată de la Judecătoria Aiud, unul dintre deţinuţi l-a atacat pe preşedintele completului de judecată cu un ciob de sticlă, informează Mediafax.

 

”Astăzi (miercuri - n.r.), la Judecătoria Aiud, în timpul desfăşurării şedinţei de judecată în cadrul căreia se judecau cauze penale, a avut loc un incident violent provocat de o persoană aflată în stare de deţinere. În concret, această persoană a încercat să agreseze preşedintele completului de judecată, în timp ce se desfăşura operaţiunea de conducere a deţinuţilor în afara sălii de judecată, cu un obiect tăietor/înţepător (ciob de sticlă)”, arată Curtea de Apel Alba Iulia.

 

După încercarea nereuşită, deţinutul s-a autoagresat cu ciobul de sticlă, provocându-şi leziuni, motiv pentru care a fost imediat transportat la spital.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22