Un invitat la TVR a fost ulterior depistat cu Covid19. Angajații TVR nu au fost avertizați

Laurentiu Gheorghe | 13.03.2020

Un invitat într-o emisiune de la Televiziunea Publică a fost depistat cu coronavirus la scurt timp după ce a înregistrat în platourile TVR, transmite PaginadeMedia.ro.

Pe aceeași temă

Un invitat la emisiunea „Vreau să fiu sănătos” de la TVR a fost confirmat a doua zi infectat cu coronavirus. Bărbatul este înrudit cu doctoriță de la Spitalul MAI „Gerota”.

Din informațiile Paginademedia.ro, invitatul (care a fost la emisiunea Vreau să fiu sănătos) este rudă cu o doctoriță de la spitalul MAI Gerota, unde a fost tratat fostul ofițer întors din Israel, de la care au pornit mai multe cazuri.

Focarul de infectie de la spitalul MAI „Dimitrie Gerota” a pornit de la un fost polițist, angajat la DSP, care nu a recunoscut că fost în Israel si a fost tratat pentru alte afectiuni.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, câțiva angajați TVR care au intrat în contact cu invitatul emisiunii „Vreau să fiu sănătos” – inclusiv prezentatoarea emisiunii – sunt în izolare la domiciliu și țin legătura cu Direcția de Sănătate Publică.

Până la ora publicării articolului, puțini dintre angajații instituției publice (cu excepția câtorva dintre cei care au lucrat pentru emisiune) știu despre invitatul infectat cu coronavirus.

Articolul integral pe PaginadeMedia.ro.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22