Un lider PSD afirmă că Victor Ponta «e istorie» în partid

E.b. | 15.12.2016

Paul Stănescu, preşedintele PSD Olt, consideră că Victor Ponta este vinovat pentru că partidul a pierdut voturi la alegeri.

Pe aceeași temă

 
 

Stănescu îl critică pe Victor Ponta pentru că, în campania electorală, a susţinut Partidul România Unită. Social-democraţii ar fi nemulţumiţi de faptul că Ponta le-a permis celor de la PRU să îi foloseasă fotografia pe corturile şi pliantele din campanie, dar şi pentru că Ponta a declarat public, înainte de ziua votului, că susţine PRU.

 

Înainte de scrutin, alegătorii au primit SMS-uri semnate de Victor Ponta, cu textul „Dragi români, Partidul România Unită trebuie votat pentru că va ajuta PSD să ajungă la guvernare. Votaţi Partidului România Unită”.

 

Da, mesajele pe care colegul nostru de partid Victor Ponta le-a transmis, pe parcursul întregii campanii electorale, au afectat scorul final. Noi, dacă mai aveam un procent – sociologii spun acest lucru – puteam fi mai relaxaţi privind majoritatea”, a declarat Paul Stănescu, apropiat de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, conform evz.ro.

 

El i-a transmis lui Ponta că e „istorie” în PSD. „Aşa e viaţa făcută, dintr- o dată devii istorie. Ai fost, nu mai eşti”, a mai afirmat Stănescu.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22