Un membru PMP ii cere presedintelui Iohannis sa renunte la ideea nominalizarii lui Catalin Predoiu ca premier al unui viitor guvern, dearece acesta ar fi cercetat penal

Fara Autor | 12.08.2015

Pe aceeași temă

Cătălin Predoiu şi Gheorghe Ialomiţianu ar fi cercetaţi de procurorii DNA într-un caz disjuns din dosarul Gala Bute, potrivit unui document prezentat de Radu Cristescu, membru PMP, scrie Știri pe Surse.

 

Cătălin Predoiu și Gheorghe Ialomițeanu, foști miniștri la Justiție, respectiv Finanțe, în Cabinetul Emil Boc, ar fi cercetaţi pentru că şi-au îndeplinit defectuos atribuţiile de serviciu semnînd documente care făceau parte din strategia de marketing şi promovare turistică.

 

 

 Din acest motiv, politicianul PMP îi solicită din ou președintelui Klaus Iohannis să renunțe la ideea numirii lui Predoiu în fruntea unui eventual guvern condus de PNL:

"În ultimele două luni, mi-am exprimat o opinie pertinentă cu privire la premierul din/în umbră al României – Cătălin Predoiu. În tot acest timp am fost întrebat de documente. Iată că au apărut și documentele: Cătălin Predoiu este cercetat într-un dosar care a fost disjuns din Gala Bute!

Sunt de acord ca Victor Viorel Ponta nu trebuie să mai ocupe funcția de prim ministru, dar acest lucru trebuie să se realizeze democratic și cu o alternativă în folosul românilor.

Mi-e greu să înțeleg logica lucrurilor: înlocuim un premier penal cu unul la fel de penal sau poate mai penal?

De asemenea, oare Parchetul lucrează cu jumate de măsură?

Sper ca Președintele Klaus Iohannis să se fi lecuit cu ocazia asta și să renunțe la Predoiul meu", e mesajul lui Radu Cristescu, citat de Știri pe Surse.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22