Un nou deces in randul bebelusilor din Arges internati la Marie Curie

Vlad Toma | 16.02.2016

Un bebelus din judetul Arges, internat la spitalul Marie Curie din Bucureşti, a incetat astazi din viaţă. Este al treilea deces în rândul copiilor cu sindrom hemolitic-uremic adusi de urgenta la Bucuresti, anunta Digi 24.

Pe aceeași temă

 

Mihaela Balgradean, seful Sectiei de Nefrologie a spitalului, a declarat astazi ca doi dintre copiii internati cu infectii digestive vor fi externati astazi.

 

Ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, a declarat luni, în Parlament, că ultimul raport privind copiii cu sindrom hemolitic-uremic a pus în evidență trei cazuri cu infecții cu E.coli și mai multe cazuri cu diverși viruși.

 

Cauzele cazurilor din Argeș sunt deci diferite, așa încât există posibilitatea ca sursa să nu fie comună, cum s-a bănuit până acum.

 

"Ultimul raport pe care îl am a pus în evidență trei infecții cu Escherichia coli enteropatogeni și mai multe infecții cu diverși viruși. Acest lucru nu leagă în niciun fel cazurile între ele.

 

Acestea sunt datele de care dispun până în acest moment, continuăm investigațiile, sunt oameni specializați care o fac și sincer îmi exprim întreaga compasiune pentru pierderea pe care au avut-o cele două familii", a afirmat ministrul, prezent în Parlament la dezbaterea "Ora Guvernului", citat de Știri TVR.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22