Un nou dosar pentru Elena Udrea

T.d. | 21.04.2015

Pe aceeași temă

Trimisa in judecata in dosarul “Gala Bute”, Elena Udrea este vizata de un nou dosar. Potrivit DNA, este vorba despre un caz disjuns din “Gala Bute” si in care procurorii ancheteaza finantarea PDL.

Astfel, arata anchetatorii anticoruptie, dosarul vizeaza infractiuni de presupusa spalare de bani si trafic de influenta, potrivit stiripesurse care citeaza surse juridice.

Procurorii analizeaza finantarea Partidului Democrat Liberal (PDL) din bani presupus proveniti din coruptie. Anchetatorii au audiat deja zeci de persoane care figureaza ca donatori la partid in alegerile din 2012.

Marti, Elena Udrea a fost trimisa in judecata in dosarul “Gala Bute”.

Fostul ministru al Turismului se afla in arest preventiv din 25 februarie, in 23 martie instanta aproband cererea DNA de prelungire a acestei masuri cu 30 de zile.

In dosarul "Gala Bute", Elena Udrea a fost acuzata initial de abuz in serviciu, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite si luare de mita. Ulterior, DNA a pus-o sub acuzare pentru alte trei infractiuni de luare de mita.

In acelasi dosar au mai fost trimisi in judecata Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Tudor Breazu, administratorul mosiei detinuta de Elena Udrea in comuna Nana si Gheorghe Nastasia.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22