Un ofiţer din cadrul DIPI, serviciul secret al MAI, a împuşcat o femeie şi un poliţist

E.b. | 11.11.2016

Un ofiţer DIPI de 36 de ani, din Piteşti, care joi seară s-a certat cu soţia sa, a dat foc apartamentului în care locuia împreună cu aceasta.

Pe aceeași temă

 

 

Iar în momentul în care poliţiştii şi pompierii au intervenit bărbatul a scos arma din dotare şi a tras mai multe focuri, rănind un poliţist şi o femeie, conform News.ro.

 

Potrivit unor surse judiciare, poliţistul, care lucrează în cadul DIPI, serviciul secret al MAI,, a avut, joi seară, un conflict cu soţia sa şi a dat foc apartamentului în care locuiau împreună şi care nu este în proprietatea celor doi.

 

În momentul în care au sesizat fum, mai mulţi vecini au sunat la 112, iar femeia a cerut ajutorul autorităţilor, la faţa locului ajungând forţe de intervenţie de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, dar şi poliţişti.

 

Extrem de agitat în momentul în care a văzut echipajele de intervenţie, poliţistul a luat arma din dotare şi a tras şase sau şapte focuri de armă înspre persoanele care interveneau.

 

Unul dintre gloanţe l-a atins la cap pe un poliţist, însă starea acestuia nu este gravă. Un alt glonţ a atins-o la genunchi pe proprietara apartamentului în care poliţistul agresiv locuia cu soţia sa. Cei doi au fost transportaţi la spital.

 

În prezent, bărbatul agresiv este cercetat pentru mai multe infracţiuni.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22