Un pensionar pesedist către ministrul Muncii: „Mărește pensia! Huo! Miniciuni!” - VIDEO

Laurentiu Gheorghe | 05.07.2020

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a fost agresată verbal de un pensionar, în timpul unei conferințe de presă comune cu Ciprian Cucu, președintele PNL sector 6.

Pe aceeași temă

Alexandru susținea o conferință comună cu Ciprian Ciucu, președintele PNL Sector 6, în timp ce declarațiile au fost întrerupte de un vârstnic care s-a apropiat de ministru și a început să vocifereze foarte agresiv:

„Mărește pensia! Huo! Minciuni! Ia mâna de pe mine, că te omor!”, au fost câteva dintre replicile pensionarului care s-a manifestat irascibil în timpul conferinței. „Vă rog să nu fiți agresiv”, l-a rugat ministrul Muncii pe bătrânul pesedist.

„Nu așa se face administrație și politică trimițând pensionari amărâți ca să întrerupă o conferință de presă. O să merg să discut personal cu domnul”, a spus Alexandru. Ulterior, aceasta a discutat cu bărbatul și i-a promis că îl va suna.

Ministrul a declarat că PSD exploatează și manipulează cazurile bătrânilor cu probleme, i-a dat cuvântul lui Ciprian Ciucu și a încercat să stea de vorbă cu pensionarul despre problemele pe care acesta le reclama.

„Părerea mea este că ceea ce s-a întâmplat astăzi aici e orchestrat de PSD. Au trecut la persoane vulnerabile pe care le aruncă în față, e grobian ce face PSD”, a declarat Alexandru după incident.

De la minutul 03:00:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22