Un site apropiat de Paul Stănescu îl atacă dur pe Darius Vâlcov, denumindu-l „nesimtit”

Redactia | 05.09.2018

Site-ul Olt Alert a publicat miercuri un atac extrem de dur la adresa lui Darius Vâlcov, lansat de fostul viceprimar al Slatinei. Este o premieră, dat fiind că site-ul e extrem de apropiat de Paul Stănescu, omul care l-a adus pe Darius Vâlcov în PSD, transferându-l din PDL.

Pe aceeași temă

 

 

 

Atacul vine pe fondul războiului mocnit dintre Paul Stănescu şi Liviu Dragnea, Darius Vâlcov fiind mâna dreaptă a preşedintelui PSD şi omul cu care Dragnea se consultă la fiecare decizie politică importantă, informeaza G4Media.ro

 

“Fostul viceprimar al Slatinei în perioada 2007-2008, Valeriu Matei, îl face cu ou și cu oțet pe fostul său șef, ex-primarul orașului Darius Vâlcov, spunând despre acesta că a luat-o razna rău de tot”, scrie Olt Alert.

 

Mai mult, site-ul preia insinuările fostului viceprimar, care aminteşte despre presupuse “consultații psihiatrice” la care ar fi fost supus Darius Vâlcov și despre care amintea un medic din Slatina.

 

“Cum poți, măi, nesimțitule, să-l faci pe ăla «sandilău», când tu știi foarte bine de «consultațiile» tale psihiatrice despre care vorbea, în 2008, doctorul Renică Diaconescu?”, a scris Valeriu Matei, preluat de Olt-Alert.ro. El face referire la postarea lui Darius Vâlcov de duminică, când consilierul premierului a făcut public diagnosticul psihiatric al unui protestatar.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22