Unde ar putea ajunge Ilie Sarbu. Petru Daea: Ar fi potrivit la Curtea de Conturi

Fara Autor | 25.08.2015

Pe aceeași temă

Deputatul PSD Petre Daea, fost ministru al Agriculturii și au apropiat al socrului premierului, consideră că senatorul Ilie Sârbu, care se va retrage de la conducerea social-democraților din Senat, ar fi potrivit pentru preluarea unei funcții la Curtea de Conturi.

 

La conducerea Curții de Conturi se află Nicolae Văcăroiu, care a fost validat în acest post în 2008, mandatul diind de 9 ai.

 

Petre Daea spune că nu ar fi niciun impediment ca Sârbu să preia locul lui Văcăroiu, prietenul său: "Eu știu că sunt prieteni și între prieteni nu este niciun fel de problemă când se întâmplă așa ceva. Prietenia este înțeleasă și când se schimbă locurile, motiv pentru care nu văd că s-ar denatura relațiile pe care le au cei doi. Într-un cuvânt, vom aștepta, vom vedea, vom comenta și dumneavoastră veți fi foarte bine informați. Eu am făcut azi o explorare în mintea celor care decid, deci contați pe relativitatea ei", a spus Daea, citat de Agerpres.

 

Daea spune că Iare încredere atât în deciziile lui Sârbu, cât și în cele ale PSD: "Domnul este și va fi, indiferent unde lucrează, un membru al PSD și chiar unul valoros și știu că ia tot timpul decizii bune. PSD a trecut prin diferite etape interpretate de presă și de lumea din afara partidului ca perioade grele, tocmai de aceea este un partid sănătos, serios și stabil, pentru că trece perioadele grele, le trece pe toate. Nu știu dacă domnul Ilie Sârbu s-a consultat cu cineva din partid, dar bănuiesc că are înțelepciunea necesară, dar și orientarea cuvenită pentru a plămădi bine o asemenea decizie. După cum spuneam, eu am încredere în deciziile pe care le ia domnul Ilie Sârbu", a adăugat deputatul PSD.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22