USR-PLUS au început campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Barna la prezidențiale

Dora Vulcan | 07.08.2019

USR-PLUS au început miercuri, în Piața Universității, campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Dan Barna la alegerile prezidențiale din toamna acestui an.

Pe aceeași temă

”Am văzut că trebuie să ne implicăm și e fundamental necesar să ne implicăm în a schimba lucrurile. Sunt în Piața Universității pentru că acum 30 de ani părinții noștri ne-au câștigat libertatea și astăzi e datoria noastră să mergem mai departe. România are o Revoluție neterminată. Ceea ce s-a întâmplat în ultimele luni și în ultimele săptămâni arată că România are o Revoluție neterminată și că este datoria noastră să transformăm libertatea pe care ne-au dat-o părinții noștri și în bunăstare. Vorbesc de bucuria și dorința de a trăi în această țară, ca tinerele generații să rămână alături de noi”, a declarat liderul USR, Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidențiale.

”Scopul Alianței USR PLUS este să câștigăm președinția, să dăm primarul Bucureștiului și primarii marilor orașe și să avem o majoritate în parlament prin care să putem duce România din nou pe un drum de dezvoltare europeană. Am mare încredere în cetățenii României și sunt sigur că vom merge împreună la victorie pentru că miza reală este ca România să se schimbe. Așa nu se mai poate!”, a mai spus Barna.

Dacian Cioloș a transmis, pe Facebook un mesaj de susținere pentru Dan Barna, explicând că nu poate fi prezent la eveniment din cauza unui eveniment trist în familie:

”Îl sprijin pe Dan Barna la prezidențiale pentru că e vocea unei noi generații. Dan nu va fi nici președinte-jucător, nici președinte-spectator. Dan Barna va fi un președinte-arbitru, un mediator. Un președinte care să capete încrederea cetățenilor români că poate uni, că poate mobiliza toate părțile din societate alături de un nou proiect pentru România. Vrem să câștigăm alegerile prezidențiale, dar vrem să câștigăm și alegerile locale și pe cele parlamentare”, a declarat Cioloș.

El a amintit că USR și PLUS au un tandem președinte – premier și a spus că el va vorbi în această campanie despre guvernare pentru ca românii să știe ce vor să facă dacă vor prelua puterea.

”Vom strânge, deci, începând de astăzi, semnături pentru candidatul nostru comun și vom vota cu Dan Barna. Mi-aș fi dorit să fiu prezent la lansarea campaniei de strângere de semnături. Din nefericire, un eveniment trist în familie – momentul în care mă despart de cineva tare drag sufletului meu – m-a ținut, astăzi, departe”, a mai spus el.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22