Vanghelie cere anularea controlului judiciar ca să se trateze de tuse în străinătate

Dora Vulcan | 28.08.2017

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie cere in instanta revocarea controlului judiciar pe care il are in dosarul in care este judecat pentru luare de mita, sustinand ca trebuie sa mearga la tratament in strainatate, deoarece sufera de "tuse făcută pe fond de stres" ca urmare a unui "reflux alimentar".

Pe aceeași temă

 

 

 

 "Am de 15 ani probleme de sanatate. Vedeti tusea asta? Este pe fond de stres, un reflux alimentar. Am fost la mai multi specialisti din Italia. Inteleg ca lucrurile au evoluat. (...) Dupa ce te duci un pic la arest, iti dai seama ca de fapt libertatea si sanatatea sunt cele mai importante. Poate greutatile in viata ne aduc cu picioarele pe pamant. Oriunde as merge sa ma tratez, chiar si in Romania, dar stiu lucrurile din Romania. Ne ducem si noi acum usor catre Italia sau Norvegia", le-a spus Vanghelie jurnalistilor, inainte de a intra in sala de judecata la Curtea de Apel Bucuresti, transmite Agerpres.

 

Autovictimizându-se, Vanghelie a spus ironic ca el este "un mare pericol public", motiv pentru care a trebuit sa stea in arest preventiv.

 

"Ei inca demonstreaza ca sunt statul. Stiti, eu sunt un mare pericol public. Va rog sa stati la departare de mine ca o sa aveti o mare problema. De doi ani de zile sunt un mare pericol public. A trebuit sa fac arest si, dintr-o data, noi romanii am devenit un pericol public", a declarat Vanghelie.

 

Procesul in care fostul primar cere ridicarea controlului judiciar s-a amanat insa, deoarece avocatul lui Vanghelie este in concediu, termenul urmator fiind stabilit pe 1 septembrie.

 

Marian Vanghelie a fost trimis in judecata de DNA pentru savarsirea a noua infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu si sapte infractiuni de spalare de bani.

 

 

foto Libertatea

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22