Vanghelie l-a uns inspector pe directorul care i-a dat BAC-ul

Fara Autor | 12.06.2009

Pe aceeași temă

Directorul liceului la care edilul sectorului 5, Marian Vanghelie, si-a luat bacalaureatul in 2001 a fost numit inspector scolar in judetul Ilfov.

Cel care a condus liceul din Mihail Kogalniceanu din Snagov este acum inspector scolar in judetul Ilfov, informeaza Academia Catavencu.

La acelasi liceu si-a dat BAC-ul in 2006 si Moni Columbeanu. In 2007, a fost desfiintat centrul de examen de bacalaureat de la Snagov din cauza ca rata de promovabilitate scazuse la 17%.

Din conducerea Inspectoratului Judetean Ilfov face parte si Mariana Marcela Liscan, ca inspector general adjunct. Numita odata cu Vasile Grigore, tanara a socat corpul profesoral ilfovean prin saltul profesional de la gradinita Rita-Gargarita din Branesti la cea de inspector-general adjunct pe Ilfov.

Tînăra inspectoare a declarat pentru Academia Catavencu ca: "Am fost pusă prin decizie politică. Era timpul să mai vină şi rîndul nostru, al tinerilor. Sînt la al doilea mandat de consilier judeţean, am facultatea de jurnalism, o să fac şi un master, am liceul pedagogic, am gradul 1 didactic. Am lucrat şi în presă cu jumătate de normă la Cronica Română. Îndeplinesc toate cerinţele pentru postul meu."

După ce Eugen Pleşca, fostul ofiţer de securitate, luptător USLA şi primar PSD al Sectorului 3, a fost numit la Direcţia Cultură Bucureşti, aceasta este a doua numire controversată a oamenilor lui Vanghelie în posturi cheie care ţin de Cultură şi Educaţie.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22