Vanghelie sustine ca va ataca in instanta hotararea de excludere din PSD

T.d. | 28.11.2014

Pe aceeași temă

Marian Vanghelie va ataca in instanta hotararea prin care a fost exclus, joi seara, din PSD. Consiliul Executiv National (CExN) al PSD a decis, joi, excluderea din partid a lui Vanghelie, alaturi de Mircea Geoana si Dan Sova, potrivit Ziare.com.

"Niciodata n-o sa pot sa renunt la PSD. Este un sfert din viata, la PSD. O sa atac in instanta hotararea lor. Excluderea trebuie validata in Congres. Nu pot sa ma las, pentru ca partidul nu este al lui Ponta. Toata lumea mi-a spus sa nu ma las", a declarat edilul Sectorului 5.

Acesta a facut trimitere la o decizie a Curtii Constitutionale care i-a dat castig de cauza unui ales local al PP-DD exclus din partid prin incalcarea statutului.

Marian Vanghelie a reluat atacurile la adresa celor care au decis excluderea lui.

"Ei vor sa omoare pe toti cei care ar candida. Pana la Congres, ii elimina pe toti. L-a speriat si pe Sova, iar acum incearca sa-l recupereze. Cred ca e nevoie de un partid pe stanga. E nevoie de sange proaspat in PSD. Acum e partidul Ponta-Dragnea-Ghita. Sunt trei creiere incurcate, care de care mai incurcat, abia din toate trei poti sa faci unul intreg, iar acel intreg este stricat”, a spus Vanghelie.

Primarul a continuat: “Dragnea este de o perversitate incredibila. Sebi Ghita este ceva mai spectaculos. Este in stare sa se milogeasca pana se lipeste de tine, apoi te injunghie pe la spate. Iar Victor Ponta fuge. Sa nu credeti ca Ponta n-a stiut de declaratiile lui Ghita. Sunt niste lucruri puse pe televiziunile de casa ale domnului Ghita ca sa spele infractiunile sale si care n-au nicio legatura cu adevarul", a mai spus Vanghelie.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22