Vasile Blaga spune despre Nicusor Dan ca e cel mai bogat candidat la Primaria Capitalei

Dora Vulcan | 16.04.2016

Copresedintele PNL Vasile Blaga l-a criticat vineri, la Pitesti, pe Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, despre care spune ca este „cam cel mai bogat candidat” si ca are corturi de campanie cat toate partidele la un loc.

Pe aceeași temă

 

Blaga si-a reafirmat sprijinul pentru candidatul PNL, Marian Munteanu : "Domnul Marian Munteanu nu e nici sfant, nu e nici demon, e un om. E un om in care avem foarte mare incredere, care a spus foarte multe dupa 1990 in tot ceea ce inseamna lupta impotriva PSD, a comunistilor la inceput, un om care vedem ca este atacat fara a i se aduce nicio dovada pe toate liniile de atac la care este expus. Noi suntem atenti la toate observatiile care ni se fac, dar uneori avem si noi intrebari, mai ales ca unele linii de atac sunt dinspre parti ale societatii civile care clar sustin un candidat. Si atunci avem si noi dreptul de a ne pune semne de intrebare fata de viabilitatea acestor acuze", a spus Blaga.

 

El l-a criticat pe Nicusor Dan, contracandidatul lui Marian Munteanu, despre care spune ca a remarcat ca ar avea corturi de campanie cam „cat toate partidele la un loc” si ca acesta nu face publice numele sponsorilor sai: „Am inteles, toate partidele sunt la fel, toate sunt corupte de sus pana jos, toti membrii lor sunt corupti”, a spus Blaga, ca o parafraza dupa gandirea generala care acuza toate partidele de-a valma, „lucru cu care nu pot sa fiu de acord si nu am fost niciodata, dar am vazut si raspunsurile de ieri ale domnului Nicusor Dan la un post de televiziune. Pana la urma, din ceea ce face pana acum este cam cel mai bogat candidat din Bucuresti”.

 

Copresedintele PNL i-a resprosat lui Nicusor Dan ca, desi sustine ca nu este sponsorizat de oameni de afaceri, are corturi de campanie raspandite in Bucuresti cat toate celelalte partide la un loc: „eu spun ca nimic nu e rau in asta, ca se respecta legea, dar ca va spune numele celor care il sposorizeaza prin 2017, ca asa s-a inteles cu ei. Noi n-avem ce sa ascundem. In momentul in care cineva ne sponsorizeaza in conditiile legii, pe masa, facem, declaratii oficiale. Nu asteptam pana in 2017.”

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22