Vasile Dancu: “Sunt prieten cu Dragnea. Nu ma intereseaza sefia PSD”

Tudor Despina | 14.01.2016

Vasile Dancu sustine ca nu il intereseaza sefia PSD. Vicepremierul mai spune ca are o relatie de prietenie cu Liviu Dragnea.

Pe aceeași temă

 

Prezent miercuri seara in studiourile TVR, Dancu a vorbit despre relatia sa cu seful PSD, dar si despre criza prin care trec partidele.

 

"Nu ma intereseaza in niciun fel ce se intampla intr-un partid politic, nici in PSD. Nu am nici timp pentru asta. Eu sunt analist, am comentat pana acum. Acum nu mai scriu. Nu mai am timp sa ma interesez ce se intampla in partide”, a spus vicepremierul.

 

In ce priveste o eventuala intentie de a prelua sefia PSD: “Nu ma intereseaza acest lucru si n-o sa se intample niciodata. Eu mi-am dat demisia dintr-o pozitie politica importanta, am iesit in spatiul public, sunt un intelectual de stanga si asta este identitatea mea intelectuala si identitatea mea de politica pe care o fac in afara carnetului de partid”, a mai aratat Dancu la Televiziunea Publica, citat de Romania Libera.

 

Vicepremierul si-a exprimat convingerea ca la acest moment exista “o criza politica” recunoscuta de partide. "Exista o criza in acest moment, o criza politica. Partidele politice o recunosc. Cele mai mari partide, primele doua partide in clasamentul politic, sa spunem asa, sunt in reforma. PNL-ul are in acest moment nevoia de a face impreuna cu un alt partid puternic, care a fost inainte, cu PDL, (...) un partid unit de dreapta, care nu este usor, pentru ca au fost partide continuu in competitie, mai ales in ultimii ani. PSD-ul a trecut la o reforma profunda, o reforma in care incearca sa schimbe bazele organizarii, pentru ca trebuie sa se adapteze la o lume noua, sa se desparta de un anumit trecut”, mai crede Vasile Dancu.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22