Vechiul PNL discuta despre fuziunea cu PDL la nivel judetean

P.c. | 11.02.2015

Pe aceeași temă

Ionut Stroe, purtatorul de cuvant al PNL, a declarat ca liderii organizatiilor judetene ale vechiului PNL se vor intalni miercuri,  la ora 17,30, la Palatul Parlamentului, cu conducerea centrala a PNL, pentru a discuta despre fuziunea cu PDL la nivel de judete, relateaza Hotnews.

 

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a confirmat ca in cursul acestei saptamani, cel mai probabil miercuri, conducerea formatiunii va avea o intalnire cu liderii de organizatii judetene in cadrul careia se vor discuta mai multe chestiuni organizatorice. 

 

"La Iasi, noi am stabilit o comisie din reprezentanti ai BPN care sa se ocupe de discutiile cu creditorii PNL. Sunt datorii, cuantumul nu stiu sa vi-l spun pe de rost, se ocupa secretarul general de acest lucru. Va fi o discutie cu presedintii (de organizatii judetene - n.r.).

 

Nu stiu exact daca miercuri, iarasi ramane sa va informeze secretarul general. Nu este o sedinta publica, va fi o sedinta cu presedintii in care se vor discuta mult mai multe aspecte care tin de organizare pentru ca procesul acesta de fuziune este unul complicat si complex, inclusiv din punct de vedere al armonizarii situatiilor la nivel judetean, partea birocratica. Ceea ce va spunea domnul Blaga s-a discutat la nivelul conducerii, dar trebuie implementat la nivelul fiecarei organizatii judetene", a declarat Gorghiu.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22