Verificări la Buzău, după ce ştampilele dintr-o secţie de votare au fost aruncate pe foc

E.b. | 11.12.2016

Poliţia face verificări după ce într-o secţie de votare din localitatea buzoiană Poşta Câlnău cele cinci ştampile cu menţiunea ”VOTAT” au fost aruncate pe foc de către membrii comisiei, care au vrut să facă curat. Procesul de vot nu este însă afectat, fiind luate ştampile de la alte secţii.

Pe aceeași temă

 

 

Potrivit preşedintelui Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Buzău, Aurel Puşcă, într-o secţie de votare din localitatea buzoiană Poşta Câlnău membrii secţiei au aruncat la foc cele cinci ştampile, transmite News.ro.

 

El a precizat că procesul electoral nu-ar fi a fost perturbat, întrucât s-a luat câte o ştampilă de la celelalte secţii de votare din comună, în prezent  votul desfăşurându-se cu patru ştampile.

 

”Se face o anchetă a Poliţiei, se discută cu procurorul,  ne-au comunicat că au aruncat ştampilele pe foc cu ambalajele de la buletinele de vot, au vrut să facă curat şi odată cu aceste ambalaje au fost aruncate şi cele cinci ştampile. E plauzibilă explicaţia lor, vom vedea ce s-a întâmplat acolo, există camere de luat vederi, iar Poliţia va vedea exact ce s-a întâmplat. Procesul de vot nu a fost afectat pentru că am luat câte o ştampilă de la celelalte secţii de votare”, a declarat preşedintele BEJ Buzău, Aurel Puşcă. 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22