Vicepremierul Oprea ii cere lui Raed Arafat sa explice modul in care au acționat autoritatile in cazul femeii care s-a sinucis vineri in Capitala

M. B. | 23.05.2015

Pe aceeași temă

 

Vicepremierul Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne, i-a cerut secretarului de stat Raed Arafat să explice de ce nu a fost salvată femeia care s-a sinucis vineri în Capitală, după ce a stat peste 30 de ore pe o clădire, înconjurată de negociatorii Poliției și de echipe ale ISU.

 

O femeie s-a sinucis vineri, aruncându-se de pe o clădire de pe strada George Enescu din sectorul 1, București, după ce a amenințat, timp de peste 30 de ore, că se va sinucide.

 

În cele peste 30 de ore, la fața locului a fost prezentă și o echipă de negociatori ai Poliției Capitalei pentru a o convinge pe femeie să coboare de pe clădire, a fost adusă și familie, a fost chemat și un preot, dar nimeni nu a reușit să o oprească să-și ia viața.

 

Autoritățile care au intervenit trebuie să explice de ce perna specială pentru astfel de situații a fost adusă după 30 de ore și nu a folosită.

 

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat vineri seara, la Realitatea TV, că perna a fost adusă, însă nu a fost umflată pentru că femeia a început să se agite când a văzut-o și exista riscul ca aceasta să sară tocmai din acest motiv.

 

Comisia ISU care verifică desfășurarea acestui caz urmează să explice cauzele incapacității echipei de a salva femeia.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22