Victor PONTA: 2014, un an in care am invatat mai mult din INFRANGERI decat din VICTORII

P.c. | 24.12.2014

Pe aceeași temă

Victor Ponta, premierul Romaniei, a transmis miercuri, pe Facebook, un mesaj de Craciun, in care a afirmat ca 2014 a fost un an lung si greu, in care a invatat mai mult din infrangeri decat din victorii, relateaza Hotnews.
 
 
"A fost un an lung, a fost un an greu, a fost un an cu lucruri bune, a fost un an si cu lucruri gresite si pentru mine un an in care pot sa invat mai mult din infrangeri decat din victoriile pe care le-am avut. Faptul ca avem in fata un an in care poate intelegem toti ca avem o sansa extraordinara sa dovedim ca cei care au murit acum 25 de ani n-au murit degeaba si ca noi am invatat nu doar din lucrurile rele si din lucrurile bune ca avem atat de mult de facut', spune Victor Ponta, citat de Agerpres.
 
Seful Executivului mentioneaza ca, in cei 25 de ani care au trecut de la Revolutia din 1989, Romania s-a schimbat in bine, apreciind, insa, ca mai sunt inca multe lucruri de facut si vorbeste despre 'semnificatia speciala' pe care o are sarbatoarea Nasterii Domnului din acest an.
 
'Anul acesta, Craciunul are o semnificatie speciala: 25 de ani de la Revolutie, atunci cand oameni tineri si mai putin tineri si-au dat viata, atunci cand am schimbat cu adevarat un sistem, sistemul comunist. Ma gandesc de fiecare data cu o anumita nostalgie la faptul ca aveam colegi de liceu, aveam profesori, aveam vecini, prieteni si toti ne gandeam ce lucru extraordinar facem: scapam de comunism, o sa fie o viata altfel. Sper ca multe din sperantele noastre de atunci sa nu se fi dovedit desarte. Intre timp, in cei 25 de ani, o spun cu toata convingerea ca ne-am schimbat noi in bine, ca tara s-a schimbat in bine, dar mai avem inca atat de multe lucruri de facut', declara Victor Ponta.
 
Prim-ministrul le-a urat romanilor si "tuturor oamenilor din aceasta lume" un sfarsit de an bun si Craciun fericit.
 
"Va urez tuturor Craciun fericit! Vreau sa fiti cat mai bucurosi alaturi de cei dragi si in 2015 sa fim mult mai buni toti. (...) La multi ani si sarbatori fericite!'" conchide Victor Ponta..
 
 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22