Victor Ponta anunță că va vota moțiunea de cenzură. Ce condiție pune totuși

Laurentiu Gheorghe | 16.09.2019

Președintele Pro România, Victor Ponta i-a dat luni un ultimatum Vioricăi Dăcilă: Dacă până miercuri nu vine în Parlament cu Guvernul restructurat, va vota moțiunea de cenzură.

Pe aceeași temă

„Aşteptăm ca miercuri doamna Dăncilă să vină cu formula de restructurare a Guvernului. Dacă nu vine miercuri - şi practic suntem în situaţia în care în plus faţă de Ministerul Mediului, al Energiei, Relaţia cu Parlamentul, Ministerul de Interne, cred că miercuri sau joi nu o să mai avem nici ministru al Educaţiei, atunci e foarte clar că nu avem nicio altă variantă, am făcut tot ceea ce ţinea de noi, să încercăm să găsim o soluţie raţională - vom vota toţi parlamentarii PRO România moţiunea de cenzură pe care sper să o depună cei de la PNL şi USR", a declarat Ponta, la Palatul Parlamentului, citat pe Agerpres.

Practic, Ponta anunță că Pro România va vota moțiunea de cenzură, premierul Dăncilă anunțând deja că nu se va prezenta în fața Parlamentului pentru un vot de încredere decât după ce sa va întoarce din vizita din SUA, de la sfârșitul lunii.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22