Victor Ponta continua batjocura la adresa romanilor cu drept de vot din strainatate: Jos Obama!

Dora Vulcan | 08.11.2016

Victor Ponta continua bascalia la adresa romanilor cu drept de vot din strainatate, care la ultimele alegeri prezidentiale au stat cate o zi la cozi interminabile, veniti de la sute de kilometri, fara sa poata vota din cauza modului in care s-a desfasurat procesul electoral organizat sub guvernarea sa.

Pe aceeași temă

 

 

Intr-o postare pe facebook, Ponta face o trecere in revista a detaliilor votului de la alegerile prezidentiale de marti, din SUA, creand false similitudini cu cele la care el a fost infrant in Romania. La alegerile din 2014, romanii din strainatate cu drept de vot au stat ore intregi la cozi interminabile fara sa-si poata exercita dreptul de vot. Alegerile au fost organizate de guvernul pe care l-a condus iar electoratul din strainatate este unul ostil partidului din partea caruia el a candidat la presedintia Romaniei, PSD. 

 

Ponta recidiveaza, dupa ce a spus recent la o televiziune ca romanii din strainatate s-au asezat de mai multe ori la coada ca sa fie filmati de televiziuni, numai pentru ca el sa poate fi astfel demonizat pentru proasta organizare a votului:

 

In postarea de marti, Ponta isi instrumenteaza o ironie indoielnica la adresa celor care la ultimele alegeri prezidentiale au devenit bataia de joc a guvernarii sale: 

 

"4.000 de persoane la coada la o sectie de votare in Cincinnati Ohio - SUA?! Coada de aproape un kilometru?!

 

 

In Arizona si California cozile sunt in medie de 3 ore. Cel mai bine este in capitala Washington DC unde astepti doar 90 minute.

 

Cel mai rau in Las Vegas Nevada unde s-au inchis sectiile si au ramas cateva mii pe afara - asa le trebuie ca sigur jucau la ruleta.

 

 

Stire senzationala la Antena 3: o femeie in varsta de 105 ani a stat 6 ore la coada sa o voteze pe Hillary Clinton!!! Bravo!

 

 

Pai "Jos Obama" ca blocheaza votul... Digi 24 si Realitatea TV nu transmit in direct de acolo?

 

Tinerii frumosi nu protesteaza deja in Times Square, dl. Ambasador Klemm ce opinie are, FBI cand face dosare penale pentru asta?

 

 

Ori in SUA nu exista "stat de drept" ori la noi! Dvs. ce credeti?

 

 

Precizare tehnica: in alegerile din SUA din 2012 (o sa vedem maine pentru 2016) prezenta a fost 57%. In Romania in 2014 64%!"

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22