Victor Ponta: Daca ar fi dupa mine si domnul Antonescu, am incheia foarte repede alianta

Fara Autor | 17.01.2011

Pe aceeași temă

Liderii Aliantei de Centru Dreapta (ACD) s-au intalnit, luni dupa amiaza, cu lideri ai PSD la sediul PNL din Bd. Aviatorilor. Inainte de intilnire, Victor Ponta a declarat ca daca ar fi dupa el si dupa Crin Antonescu, alianta s-ar incheia foarte repede. Este de asteptat ca reprezentantii opozitiei sa discute detalii concrete cu privire la realizarea aliantei cu PSD, informeaza Agerpres.
La intalnire participa presedintele PC Daniel Constantin, al PNL Crin Antonescu, cel al PSD Victor Ponta si vicepresedintele PSD Gheorghe Nichita.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, la sosirea la sediul central al PNL, ca alianta dintre social-democrati si ACD s-ar face "foarte repede", daca s-ar tine cont de parerea sa si a liderului liberal, Crin Antonescu.
"Amandoi conducem doua partide puternice si trebuie sa avem cat mai multi dintre cei de buna-credinta alaturi de noi. Ca vor mai fi si nemultumiti, pe mine nu ma deranjeaza nemultumirile de buna-credinta", a afirmat Victor Ponta. El a precizat ca PSD trebuie sa-si consulte filialele.
Liderul social-democrat a mai spus ca este normal ca intr-o formatiune sa existe mai multe opinii, subliniind, insa, ca este optimist ca si social-democratii si liberalii "vor intelege ca vor face ceva bun".
"Nu stiu daca e bun pentru PSD si pentru PNL, dar, in mod sigur este ceva bun pentru Romania si pentru oamenii care asteapta sa vada acest gest", a afirmat Ponta.
Intrebat daca, din punctul sau de vedere, o asemenea alianta trebuie validata de congresele celor doua formatiuni, liderul social-democrat a afirmat ca fiecare partid are un statut, subliniind ca si PSD va merge tot la structurile statutare pentru validarea unei astfel de aliante.
TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

CELE MAI CITITE

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2019 Revista 22