Victor PONTA: Daca se pierde MAJORITATEA parlamentara, DEMISIONEZ. Sunt gata sa COLABOREZ cu IOHANNIS

P.c. | 02.12.2014

Pe aceeași temă

Victor Ponta, liderul PSD, a declarat ca daca actuala majoritate parlamentara, PSD-UNPR-PC-PLR, se pierde, el va demisiona de la sefia Executivului si actuala opozitie va trebui sa propuna un nou guvern, relateaza ziare.com


"Da, cred in alianta cu UNPR, PC si PLR, denumita de noi ca fiind USL 2.0 si cred ca putem asigura pana in 2016 realizarea programului de guvernare al USL, cum am facut si pana azi. Bineinteles ca daca se pierde majoritatea parlamentara, voi demisiona din functia de premier si ACL va trebui sa formeze un nou guvern", a declarat Ponta intr-un interviu acordat pentru Evenimentul Zilei.
 

In acelasi timp, Ponta s-a aratat gata sa colaboreze cu noul presedinte, Klaus Iohannis. "Am convingerea ca sansa de progres a Romaniei sta in capacitatea de conlucrare intre presedinte, guvern si parlament. Si cu siguranta nu am contra domnului Klaus Iohannis resentimentele sau neincrederea pe care am avut-o fata de Traian Basescu", a explicat el.

 

CITITI SI: Victor PONTA: Eu asigur doar o conducere TRANZITORIE a PSD. La CONGRESUL din primavara va fi demarat un NOU PROIECT politic

 

Vineri, Victor Ponta a declarat ca daca presedintele ales, Klaus Iohannis, va declara public, dupa preluarea mandatului, ca va desemna un premier tot din partea actualei majoritati parlamentare, el este gata sa demisioneze.
 

ACL a anuntat ca va depune motiune de cenzura dupa inceperea viitoarei sesiuni parlamentare, in luna februarie. 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22