Victor Ponta, despre Catalin Predoiu: Premierul-fantoma al PNL

T.d. | 09.04.2015

Pe aceeași temă

Premierul Victor Ponta a criticat in termeni duri pozitia lui Catalin Predoiu fata de reducerea TVA. Intr-o postare publicata pe Facebook in noaptea de miercuri spre joi, Ponta vorbeste despre “premierul-fantoma” al PNL, ale carui argumente sunt fie false, fie stupide.

De fapt, explica Ponta, Catalin Predoiu “este doar consecvent cu modul de gandire al pedelistilor. Din punctul sau de vedere, oamenii “nu s-au schimbat deloc”, PDL schimbandu-si doar denumirea in PNL.


Textul integral:

Premierul-fantomă ("to be elected") al PNL-PDL, dl. Cătălin Predoiu, și-a prezentat la un post TV poziția asupra reducerii TVA - el este CONTRA!!!
Argumentele prezentate fiind ori false ori chiar stupide, toți oamenii normali ar considera că este vorba de miopie politică și economică, de invidie că am luat noi această măsură, sau pur și simplu de lipsă de inteligență!

Eu am altă explicație - dl. Predoiu este doar consecvent cu modul de gândire al pedeliștilor, el fiind ministru în Guvernul Boc care în 2010 a crescut TVA de la 19% la 24%, distrugând economia românească - totul pentru a avea banii necesari restituirilor ilegale de la ANRP și șpăgilor de la Microsoft!

Este bine ca romanii să știe că acești oameni nu s-au schimbat deloc - sunt tot cei din 2010, gândesc și procedează la fel, doar nu-și mai zic PDL, ci PNL!
Dacă prima dată ne-au fost impuși de Băsescu, acum avem obligația să nu-i lăsăm să distrugă din nou țara cu prostia și hoția care îi caracterizează (și pe care iată nu ne lasă să o uităm!)”
, a spus Ponta.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22